Dortové krabice: ideální balení jedním otočením

Dortové krabice jsou ideálním řešením pro bezpečné a praktické balení dortů. V tomto článku se podíváme na to, jak jednoduše předejít postihu z hygieny, nejžádanější rozměry krabic a snadné balení. Ideální pro velkoobchodní i maloobchodní zákazníky!


Krabice na dort a jejich výhody


Papírové krabice na dorty poskytují vynikající ochranu během přepravy. Díky pevné konstrukci a kvalitnímu materiálu chrání dort před poškozením, vlhkostí a nečistotami. Navíc jsou ekologicky šetrné, protože jsou vyrobeny z recyklovaných a recyklovatelných materiálů.

Naše papírové krabice jsou vhodné jak pro komerční, tak pro soukromé účely. Od cukráren, pekáren po domácí oslavy, všichni ocení jejich praktičnost a spolehlivost. Krabice které prodáváme jsou navíc testované a certifikované pro bezpečný styk s potravinami, což vám zaručuje nejvyšší standardy kvality.

Použití správné krabice na dort, jako je papírová krabice na dort nebo dortová krabice na patrový dort, je klíčem k bezpečné přepravě. Pokud si nejste jisti s výběrem, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis, který Vám ochotně pomůže najít ideální volbu obalových materiálů pro vaše potřeby.




Populární rozměry papírových krabic na dorty


Krabice 22x22x9 cm nakupte zde.

Krabice o rozměrech 22x22x9 cm jsou ideální pro menší dorty a zákusky. Díky jejich kompaktnímu rozměru poskytují skvělou stabilitu a pevnost, což je zásadní při přepravě delikátních dezertů.

Krabice 28x28x10 cm nakupte zde.

Krabice o rozměrech 28x28x10 cm jsou ideální pro větší dorty a slavnostní příležitosti. Tyto krabice poskytují dostatek prostoru pro vaše větší dezerty, což je nezbytné při přepravě a prezentaci.

Papírové krabice na dorty: ideální balení jedním otočením


Certifikace a vhodnost papírové krabice pro styk s potravinami není samozřejmostí, ba naopak!

Obvykle cukráři a další prodejci skládají krabice tak, že bílá strana je vnější a béžová či šedá je vnitřní. Nicméně vnitřní béžová strana není vhodná, dle legislativy, pro kontakt s potravinami. Typicky by se tak tato béžová strana neměla dostat do kontaktu s dortíky a dalšími lahůdkami, ale ve skutečnosti se to tak děje. Proto jsou prodejci nuceni využívat další výplňový a bariérový materiál, který zajistí, že se béžová strana nedostane do styku s potravinou a vnitřní strana se nerozmočí a krabice zachová svůj účel využití.

My doporučujeme jiné řešení: ideální balení jedním otočením.

Jak to funguje?

Jednoduše, otočte papírovou dortovou krabici naruby, aby béžová strana byla vnější a bílá vnitřní. Díky této řadě dortových krabic, které jsou jako jediné v ČR certifikované, máte zaručený hygienický kontakt s vašimi pokrmy. Jejich bílá strana krabice je vhodná pro kontakt s tukovými potravinami, takže můžete bez obav vkládat dortíky a jiné sladkosti.

Výhody otočení krabice:

-      nemusíte se obávat postihu od hygieny za používání béžové strany, která není vhodná pro styk s potravinami

-      ušetříte za bariérový a zbytečný výplňový materiál

-      snížíte spotřebu obalového materiálu.

Papírové krabice jsou hygienické a zdravotně nezávadné, což z nich činí ideální obalový materiál pro přímý kontakt s potravinami. Praktické integrované víko umožňuje snadné otevírání a zavírání, což usnadňuje manipulaci při balení a vybalování dortů. Navíc jsou plně recyklovatelné, což snižuje ekologickou stopu a šetří vaše náklady.




Praktické tipy na balení dortu


  • Ujistěte se, že je dort dobře vychlazený: před balením dortu se ujistěte, že je dort dobře vychlazený, aby se nerozpadl.
  • Umístěte dort na střed podložky: ujistěte se, že dort je rovnoměrně vyvážený.
  • Opatrně zvedněte dort s podložkou: vložte dort s podložkou do krabice na dort.
  • Ujistěte se, že víko nepoškodí dekorace: pokud má krabice víko, zkontrolujte jeho výšku.
  • Použijte neklouzavou podložku pro zajištění dortu: neklouzavé podložky poslouží jako bezpečný základ, který zabrání pohybu dortu.
  • Ujistěte se, že je krabice správně zavřená: zajistěte, aby víko pevně sedělo a neotevřelo se během přepravy.
  • Při přepravě dbejte na rovný povrch a optimální teplotu: umístěte dort na rovný povrch a chraňte jej před slunečním zářením a vysokými teplotami a uchovávejte jej v chladu.