Praktický formulář: naklikejte si vlastní potisk na míru

Máte vlastní design a návrh nebo jen nápad a potřebujete asistenci od profíků s tvorbou grafiky pro potisk obalů? Vyplňte náš jednoduchý formulář pro zaslání poptávky.

Formulář k potisku obalů

Máte vlastní design a návrh nebo jen nápad a potřebujete asistenci od profíků s tvorbou grafiky pro potisk obalů?

Jsme tu, abychom vám pomohli! Pro velký zájem jsme připravili pro naše stávající i nové zákazníky formulář k poptání potisku obalů. Tento formulář vám umožní snadno specifikovat vaše požadavky včetně rozměrů, barvy, velikosti loga atp. a celý proces potisku tak zásadním způsobem zjednoduší. Potiskneme třeba krabici na pizzu, kelímek, papírovou či igelitovou tašku a mnoho dalšího z našeho sortimentu obalových materiálů.

 

S naším formulářem je vytvoření vlastního potisku obalů rychlé a jednoduché.


Detail formuláře u nastavení potisku pizza krabic


Vyberete několik základních informací jako je rozměr pizza krabice, barva, množství a máte-li i vlastní logo, nahrajte nám ho také.

Pokud budete potřebovat pomoci s tvorbou vlastního loga či designu, zaklikněte u "máte vlastní grafický návrh?" (Ne) a odešlete s ostatními informacemi poptávku. V co nejbližší době se vám budeme věnovat a náš grafický tým Vám pomůže najít ideální řešení.

Ve formuláři jsou nejběžněji objednávané obaly s potiskem, pokud budete potřebovat jiný produkt, dejte nám vědět: Kontakty