Misky a víčka na polévku PHO: Ideální řešení pro restaurace, ideální produkt pro velkoobchody

Objednejte si kvalitní misky nejen na polévku PHO s kompatibilními víčky v setu pro vaši restauraci nebo velkoobchod. Ideální pro podávání polévky PHO s udržením teploty a čerstvosti. Objednejte ještě dnes a zajistěte svým zákazníkům nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Miska na polévku PHO s víčkem

Vietnamská kuchyně je plná bohatých chutí a aromatických polévek, jako je slavné jídlo PHO. Pro restaurace a velkoobchody, které tuto a další lahodné pochoutky nabízejí, jako třeba Poké bowl, je klíčové mít k dispozici vhodné obaly, jako jsou PHO misky a příslušná víčka. V našem sortimentu naleznete dva typy misek s víčky na PHO, a to plastovou misku PP na polévku PHO 1000 ml černou s transparentním víčkem ideal pack® a dále v objemu 1250 ml.

Tyto misky nejenže zajistí bezpečný transport pokrmu vzhledem ke kompatibilním a kvalitním spojům mezi miskou a víčkem, ale také udrží jídlo teplé a čerstvé pro ideální gastronomický zážitek. 

 

Miska na polévku PHO a víčka jsou k dispozici rovnou v setu, což zaručuje, že vaše polévky zůstanou chráněny až do okamžiku podávání.


Výhody a vlastnosti PHO misek a víček:


Každá miska je dodávána s kompatibilním víčkem pro usnadnění vaší logistiky a zajištění bezpečného transportu a udržení teploty jídla. S objemem 1000 ml a 1250 ml jsou tyto misky vhodné pro podávání běžných i velkých porcí vietnamské polévky PHO, a vy tak uspokojíte i ty nejnáročnější zákazníky. Díky pevné konstrukci těchto misek je manipulace snadná a bezpečná, což je ideální pro rozvozové služby a food delivery. Víčko je vybaveno otvorem pro únik páry, díky čemuž se zabraňuje vytváření přetlaku uvnitř misky a jídlo zůstává teplé a čerstvé.



Miska na polévku PHO a její specifikace:

  • Materiál: Plast
  • Typ polévky: Vhodné pro horké a vařící polévky, jako je PHO
  • Barva: Černá s transparentním víčkem
  • Objem: 1000 ml a 1250 ml

Pokud hledáte spolehlivé a praktické řešení pro balení a servírování polévek, pak je pro vás naše plastová miska na polévku PHO nepostradatelným obalem, který splní veškeré vaše požadavky na kvalitu, funkčnost a estetiku.